„Българска книга зад граница“ е първата онлайн книжарница предназначена специално за българи в чужбина, независимо от точката на света, в която се намират.

Ние вярваме, че развитието на всеки човек е пряко свързано с четенето на книги. Затова създаването на този проект има за цел да предостави на малките и големи любители на българската литература възможност за лесен и бюджетен достъп до книги на роден език.

Съхраняването на българския език, история, традиции, детайли от бита на българина, неговият специфичен хумор и различно мислене, сред българите зад граница, е нашата мотивация за създаването и надграждането на този проект.

Доказателството за успеха ни са безбройните доволни клиенти.

Първата онлайн книжарница, създадена специално за всички българи зад граница, предлага книги от всякакъв жанр и се стреми да направи своите клиенти щастливи и доволни, превръщайки ежедневието им в празник за съзнанието.

„Българска книга зад граница“ внася в дома и сърцето на българина, далеч от родината, топлина от възможността да изпита удоволствието от четенето на литература на роден език и то на максимално достъпна цена.

Ние смe почитатели на неограничените възможностти. Затова и основната ни мисия е да доставяме български книги в целия свят, като предоставяме и възможността за индивидуални поръчки на книги, учебници, речници, помагала, пътеводители, разговорници и продукти, които не са налични на сайта ни.

В историята на фирмата ни се причисляват редица успешни колаборации и проекти с издателства, сдружения, български писатели, училища и библиотеки в Германия, както и участия в събития организирани от българската емигрантска общност зад граница.

Докато талантливи писатели пишат произведения на изкуството, нашите клиенти пишат историята ни, а ние продължаваме да се стараем тя да е максимално красива.

Благодарим Ви, че сте част от тази история!

Контакти

БГ КНИГИТЕ ЕООД
София, България
Берлин, Германия
E-mail: [email protected]
Tel: +49 15751101778