★ КНИГА за 24 май ★

По случай 24-ти май – Ден на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност имате възможност да пазарувате с до 30% отстъпка на различни продукти налични на сайта ни. 

Към всяка поръчка над 60€ получвате подарък, като имате избор от Лампа за книга или Образователни карти „Буквите“.Лампа за книга: Лампа за четене на книги, която позволява четенето дори и при слаба светлина. Щипката позволява лесно да се прикачи за горната част на книгите и да я нагласите според собствените си нужди.

Образователни карти „Буквите“: С образователни карти „БУКВИТЕ“, децата ще могат да научат българската азбука. Цветните картинки ще помогнат да запомнят графичното изображение на буквата. На картите, детето ще може да изписва голяма печатна буква, да изписва букви в дума, да намери скрита буква в картинка и да се упражнява на ред за изписване на букви.

Промоцията е валидна от 21.05 до 25.05, а подаръците са до изчерпване на количествата. 

 

ВАЖНО! За всички поръчки направени по време на промо кампании на www.bgknigite.com

Срокът за доставка на поръчките, направени по време на промо кампании от онлайн книжарница Българска книга зад граница – www.bgknigite.com, е с до 3 РАБОТНИ дни закъснение, след приключване на промоцията! Този срок може да бъде удължен допълнително в зависимост от поръчаните продукти и натовареността на електронната книжарница.
По възможност, молим да не правите спешни поръчки, защото не гарантираме тяхното изпълнение в по-ранен срок от обявения.