fbpx

Представяне на книгата „СЪН“ от Камелия Кучер

Каним всички най-сърдечно на Представянето на книгата „СЪН“ от Camellia Kutcher / Камелия Кучер

„Сън“‌ е дългоочакваната нова книга от автораката на „Нощ“ и „Домна Камелия Кучер, представена от издателство „Хермес“. В романа „Сън“ историите на три семейства се преплитат на фона на диктатурата на Салазар, Революцията на карамфилите и фадото.

🍃 Датата е 07 ноември, часът 18, а мястото YouTube. 🍃

Събитието ще се проведе онлайн и е организирано с любезното съдействие на Association Culturelle Bulgare en Belgique Българска културна асоциация

🍃 Линк към събитието: https://www.facebook.com/events/650424305674713

🍃 Книгите на авторката можете да закупите: https://bgknigite.com/tag/камелия-кучер/


Лисабон, 1978 г.
След загубата на майка им Жоао, Алешандре и Илва се учат да живеят с пустотата, която остава след нея. Пустота, която баща им – Фернао, не може да запълни.
Алешандре, наследил музикалния талант на майка си, получава шанс за стипендия в престижно училище. Въпреки несъгласието на баща си. Същия ден Жоао среща Белен, която живее във великолепно имение, пазещо тайната на фамилното богатство. Погълнат от магичната аура и гласа на момичето, в което се влюбва, Жоао поема по пътя, който ще бележи съдбата му. Въпреки несъгласието на баща си.
В града, където се долавя шепотът на къщите и вълните на океана, историите на три семейства се преплитат на фона на диктатурата на Салазар, Революцията на карамфилите и фадото, чрез което говорят изтерзаните души.

Лисабон, 2019 г.
Жоао Торга, успешен предприемач, купува имението, някога символ на притегателната сила на Белен и на обожанието му към нея. Връщайки се в началото на своя път, Жоао опитва да се помири със спечеленото и изгубеното. Да се научи да приема изборите на Алешандре и Илва, сблъсъците с непреклонния характер на баща си, присъствието на Белен.
Имението, покрито с бръшлян, спи сто години сън, от който Жоао цял живот се опитва да събуди любовта на живота си. И да прогони призраците от миналото.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *