fbpx

Да осъзнаеш колко си малък | Филип Захариев

✖️✖️ Да осъзнаеш колко си малък ✖️✖️

С огромна радост Ви споделяме, че книгата на Филип Захариев е налична на нашия сайт!

„Българска книга зад граница“ е официалният партньор на Filip Zahariev и на Goodlife.bg в разпространението на книгата в чужбина!

 

📌 Поръчки за чужбина се приемат тук!

 

Представямe ви първата книга с пътеписи на Филип Захариев – професионален готвач, пътешественик, българин, жител на света, а вече и писател.

 

Смятамe, че всеки от вас може да намери нещо ценно в нея, от колорита на осем чужди страни, до личните размисли и откровения на автора. Всичко това е разказано от Филип така, както би го споделил с близък приятел – с уловени от него неочаквани асоциации и детайли, емоционално, свойски и с почти детска откровеност. Корените на всички истории в тази книга могат да бъдат проследени до детството на нашия герой край любимия Дунав. Те стигат до един видински балкон, до едно хартиено самолетче, което преодолява границите и до чистите детски мечти за далечни и мистериозни земи.

В своите текстове Филип не се стреми непременно да ви впечатли. Нито се опитва да ви покаже колко е велик като пътешественик, готвач, foodie и т.н., въпреки че определено има право на претенции във всяко от изброените качества. Той просто е „в момента“, той е себе си, и иска да ви помогне да се пренесете „там“ и да усетите мястото, с неговите хора, гледки, цветове, звуци и аромати; възторзи и разочарования. Тъй като очевидно става дума за лични пътувания, бихте могли да останете с погрешното впечатление, че Филип Захариев прекарва живота си в посещения на добри ресторанти и лежерни пътешествия из екзотични места.

Това, за което няма да прочетете е, че той прекарва останалото време от годината в труд, който би отказал мнозина заради физическото и емоционално натоварване. Защото Филип е главен готвач. Неговата професионална история, която не е описана в тази книга, започва от един ресторант във Видин, минава през дългогодишна работа в заведения в Италия, Финландия и Норвегия, за да достигне до позицията на главен готвач в Gruvelageret на остров Свалбард – най-северния ресторант в света и заведение на годината в Норвегия за 2017 г. на Luxury Travel Guide. Иначе казано, Филип е кален в битка „шеф“, който се е преборил за всяка стъпка от своите професионални постижения и е заслужил всеки миг от своите лежерни екзотични пътувания.

 

📌 Доставки в ЦЕЛИЯ СВЯТ! 🌍🌍🌍

📌 Доставки започващи от 4.30€*! 📦📚

📌Срокове и изпълнение на доставката: 3-5 работни дни за Европа!

📌 За поръчки: https://bgknigite.com/shop/да-осъзнаеш-колко-си-малък/ 📚💻📲

📌 Последвайте ни и в Instagram: @bgknigitecom 📱✔️

* Примерна доставка за 1-2 книги за територията на Германия

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *